Půjčka do 30 000,-

01.10.2012 10:43

Půjčka do 30 000,-

V dnešní době se již téměř každý člověk setkal s nějakou formou půjčky. Ať potřebuje půjčit peníze na dům či auto, většinou se jedná o vyšší částky s dlouhodobou splatností. Řada lidí má však také nečekané a náhlé výdaje, které potřebuje pokrýt. Pokud však nemají takoví lidé dostatečnou finanční rezervu, nezbývá jim nic jiného, než si peníze půjčit.

Pokud tedy nechcete využít bankovní půjčky, jsou tu ještě půjčky do 30 000 bez registru. U těchto půjček bez registru odpadají dvě hlavní nevýhody klasických půjček, peníze můžete získat velmi rychle a to i v případě, že se vaše jméno nachází na bankovním registru.

Když se řekne půjčka, většina lidí si pravděpodobně představí klasickou půjčku od banky. Ne vždy je však tato forma půjčky tou nejlepší variantou, podívejme se na některé nevýhody běžné bankovní půjčky. Pokud potřebujete peníze získat co nejrychleji, u banky závratnou rychlost nečekejte, banka musí nejprve ověřit vaši schopnost půjčku splácet. S tím také souvisí další nevýhoda a to rizikovost klientů. Banka neposkytne půjčku lidem, kteří podle ní nebudou dostatečně důvěryhodní a schopní půjčku splatiTento registr obsahuje seznam lidí, kteří v minulosti nebyli schopni své půjčky splácet a právě těmto lidem banky peníze nepůjčují. Půjčky bez registru však tyto údaje neověřují, většinou pouze postačí jeden až dva doklady o totožnosti a můžete půjčku získat v poměrně krátkém čase. I půjčky bez registru však mají jednu nevýhodu a tou je vyšší úvěrová sazba, za expresní půjčku tedy logicky více zaplatíte.